SALE is on! Nieuwe afprijzingen op een aantal artikelen. Shop je favoriete items aan -20% t/m -70%!

Bij Elegance Lingerie vinden we het belangrijk om elke vrouw een aangename paskamerervaring te kunnen bieden. Veel vrouwen vinden lingerie kopen onaangenaam en soms frustrerend. Veel vrouwen denken dat ze bij ons helemaal naakt voor de Lingerie Styliste moeten gaan staan… Dat  is zeker niet het geval! Het opmeten bij Elegance Lingerie kan gerust gebeuren over de (dunne) kleding, in ieder geval wordt de eigen beha aangehouden. Onze paskamers zijn ruim en comfortabel, zo kan de styliste bij elke klant de privacy garanderen en toch een goed en persoonlijk advies geven.

Uit de cijfers blijkt dat zeven op de tien vrouwen vandaag de verkeerde bh-maat dragen. Vooral de persoonlijke aanpak van Elegance Lingerie maakt het verschil. In onze boetieks word je geholpen door speciaal opgeleide Lingerie Stylistes. Zij vinden voor elke vrouw, met om het even welke maat én welke stijl, de geknipte bh. Door hun opleiding en ervaring weten ze uit het ruime aanbod in de winkel de juiste maat en de juiste snit te kiezen. Geen gemakkelijke opgave wanneer je zoiets alleen zou moeten doen, als je weet dat we in onze winkel meer dan 85 beha maten op voorraad hebben. Bovendien , door het uitgebreide aanbod van merken en modellen zie je door de bomen vaak het bos niet meer.

Niets zo nefast voor je look als de verkeerde maat dragen!

De verkeerde bh-maat dragen voel je niet alleen, je ziet het écht, ook al draag je kleding over de lingerie. Als je de verkeerde bh-maat draagt, heeft dat een effect op je volledige look en outfit. Een te kleine bh, een te grote bh, het verkeerde model voor jouw boezem ,schouderbandjes die snijden, een rugpand dat te hoog zit, fronsjes in de cups … Perfect zittende lingerie stroomlijnt je silhouet, geeft je borsten een mooie vorm en maakt je look af. Het geeft je zelfvertrouwen een boost en dat straal je uit. En niet enkel je look vaart wel bij de juiste lingerie, ook voor je gezondheid is het belangrijk dat je bh perfect past. Uit studies blijkt namelijk dat een bh in de foute maat kan zorgen voor rug-, schouder- en nekklachten. Bovendien kunnen beugels die in de borst prikken ervoor zorgen dat je verhardingen krijgt in je borstweefsel.

Zo gaan onze Lingerie Stylistes te werk

Onze Lingerie Styliste luistert naar jouw noden en geeft je in de paskamer écht advies op maat. Ze begint met het opmeten van de omtrek onder de borst en over de borst om zo de omtrek en cup-maat in te schatten. Door middel van een pasmodel wordt de juiste maat bepaald. Eens je juiste maat is bepaald gaan we op zoek naar de lingerie van jouw voorkeur. Kleur, snit , materiaal … Steeds wordt de beha gecheckt, want zelfs in dezelfde maat kunnen beha’s een totaal onder effect aan de boezem geven.

Een bh-maat kan veranderen in de loop der jaren

Net zoals je lichaam kan veranderen, kan ook je bh-maat veranderen mettertijd. Een dieet, een zwangerschap, ouder worden, … het heeft allemaal zijn invloed op je boezem. Zelfs als je gewicht stabiel blijft kan je boezem veranderen. Daarom maak je er het best een gewoonte van om jaarlijks een lingerie styling te plannen.

Lingerie aangepast aan elke gelegenheid. Elke vrouw heeft gedurende de week verschillende rollen en momenten van de dag. Voor die verschillende rollen en momenten van de dag is er een passende bh. Zo vindt U bij ons dagdagelijkse lingerie, sport lingerie , sexy lingerie, bruidslingerie … Een hoog gesloten model, een glad setje, een beha die je strapless kan dragen, een bh met diep decolleté, een sport-bh … Als we weten voor welke gelegenheid jij een geschikte bh zoekt, kunnen we gericht advies geven over het juiste model in de gepaste kleur. Breng zeker je outfit mee naar de winkel als voor een bepaalde outfit iets zoekt. Wij zoeken dan een setje dat perfect past bij je kleding.

De rol van shapewear

De perfecte lingerie benadrukt de troeven van je lichaam en camoufleert de minpuntjes. Lingerie maakt je lichaamsvormen mooier, welke maat je ook hebt. En dat is net waar shapewear zo sterk in is. Shapewear is figuur corrigerende lingerie: het stroomlijnt je lichaamsvormen en heeft een afslankend effect. Onze Lingerie Stylistes kunnen je adviseren welk type shapewear de troeven van je lichaam het best in de verf zet, en bij welke outfits de shapewear zeker zijn nut heeft. Breng zeker je outfit mee naar de winkel als voor een bepaalde outfit shapewear zoekt.

De kwaliteit van de producten bij Elegance Lingerie

Wij selecteren een ruim aanbod van merken. Kwaliteit, pasvorm en mode zijn hierbij de drie belangrijkste criteria. Wist u dat een kwaliteits-bh uit meer dan 40 afzonderlijke deeltjes bestaat? Vergelijk dit met andere, minder kwalitatieve merken die vaak slechts een 20-tal onderdeeltjes omvatten en je begrijpt waarom onze lingerie volledige steun en maximaal comfort geeft.