Voorjaar actie! 10% korting op alle artikelen.
Actie geldig van 20 t/m 26 maart, niet combineerbaar met andere acties.

 • Wegens beursbezoek is er geen verzending op maandag 30 januari.

  We verzenden je bestelling steeds binnen 2 werkdagen te rekenen na de dag van het plaatsen van je order tenzij anders aangegeven.
  Indien je artikelen bestelt met verschillende levertermijnen zullen we de bestelling als geheel versturen uiterlijk 5 werkdagen te rekenen na de dag van het plaatsen van je order.

  In het weekend of op de wettelijke feestdagen in België zullen er geen bestellingen verzonden worden.

  Indien je wenst dat een bestelling nog de dag zelf bij ons vertrekt of je iets dringend nodig hebt, gelieve onze klantendienst dan te contacteren voordat je de bestelling plaatst. We bekijken dan graag hoe we je het beste kunnen helpen.

  Voor de levering van je bestelling werken we samen met DPD.

 • De verzend- en verzekeringskosten voor leveringen binnen België bedragen € 5,95 , orders vanaf € 100 worden gratis verzonden. Voor Nederland bedragen de verzendkosten € 6,95 , orders vanaf € 175 worden gratis verzonden.

  Voor verzend- en verzekeringskosten naar andere landen gelieve onze klantendienst te raadplegen.

  In het geval dat je je bestelling in deelleveringen ontvangt, dan zal de verzendkost slechts eenmaal in rekening gebracht worden.

  Aangerekende verzend- en verzekeringskosten worden nooit terugbetaald.

 • Bij het plaatsen van een bestelling kan je er ook voor kiezen om je order gratis af te halen in onze winkel.

  In dit geval zullen er geen extra kosten aangerekend worden.

  Wanneer je bestelling klaar voor afhaling is, zul een e-mail van ons ontvangen met de nodige instructies. Gelieve je pas aan te melden voor afhaling in onze winkel na dit bericht, in het andere geval is je bestelling nog niet gereed.