Hulp nodig? Bel ons +32 11 79 31 69

Verzending

Verzendmethodes

Al de verzendingen van elegancelingerie.be zijn verzekerd en worden tegen handtekening afgeleverd. Indien U als klant zelf bij de transporteur een andere bezorgmogelijkheid aanvraagt vervalt de verantwoordelijkheid van Elégance Lingerie. Wij zijn niet verantwoordlijke voor vermissingen bij afleveren op een veilige plaats of dropp off zoals Bringme.

Indien u deelleveringen ontvangt wordt slecht eenmaal een verzendingskost in rekening gebracht.

We verzenden orders van maandag t/m vrijdag , uitgezonderd de wettelijke feestdagen in België. Geen verzending mogelijk op zaterdag en zondag.

De verzending gebeurt binnen de 2 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling. Indien U wenst dat een zending nog de dag zelf bij ons vertrekt of iets dringend nodig heeft gelieve dan contact met ons op te nemen op het nummer 0032 11 79 31 69 om de mogelijkheid hiervan te bekijken alvorens uw bestelling te plaatsen.

Aangerekende verzendkosten worden nooit terugbetaald.

Verzendkosten en levertermijnen

Bestemming Verzendmethode Verzendkosten Gratis verzending Indicatieve levertijd
België DPD € 5,95 order > € 100 2-3 werkdagen
Nederland DPD € 6,95 order > € 175 2-3 werkdagen
Duitsland & Luxemburg DPD € 9,95 order > € 250 2-4 werkdagen
Frankrijk, Monaco, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Denemarken & Oostenrijk DHL / DPD € 14,95 order > € 250 2-4 werkdagen
Spanje, Zweden    DHL / DPD € 19,95 order > € 400 2-4 werkdagen
Rest of the world Bpost contact us before ordering  - 6-10 days

Opvolging van de status

U ontvangt na verzending een track & trace nummer zodat U de zending kan opvolgen. Indien de bestelling niet afgeleverd kan worden kan U het afhalen in een afhaalpunt van DHL of Bpost. Door het grote aantal verzendingen dat we doen, vragen we de klant zelf zijn zending op te volgen. Indien U ziet dat het pakket is aangeboden en U geen bericht in uw brievenbus heeft gevonden gelieve dan onmiddellijk contact met ons op te nemen.