KOPPELVERKOOP VAN 1 JULI T/M 31 JULI
Aangeduidde prijzen geldig aankoop van minimum 2 stuks, prijzen geldig t/m 31 juli.

Hulp nodig? Bel ons +32 11 79 31 69

Verzending

Verzendmethodes

Zendingen worden in België afgehandeld door DHL voor business leveringen en door Bpost voor leveringen op privé adressen. Al de verzendingen van elegancelingerie.be zijn verzekerd en worden tegen handtekening afgeleverd. Indien de klant zelf bij de transporteur een andere bezorgmogelijkheid aanvraagd vervalt onze verantwoordelijkheid.

Indien u deelleveringen ontvangt wordt slecht eenmaal een verzendingskost in rekening gebracht.

We verzenden orders van maandag t/m vrijdag , uitgezonderd de wettelijke feestdagen in België.

De verzending gebeurt ten vroegste de eerste werkdag na het plaatsen van uw bestelling. Indien U wenst dat een zending nog de dag zelf bij ons vertrekt gelieve dan eerst contact met ons op te nemen op het nummer 0032 11 79 31 69 om de mogelijkheid hiervan te bekijken alvorens uw bestelling te plaatsen.

HINDER DOOR CORONA : Er zijn door de grote online volumes vertragingen gemeld bij alle transporteurs, gelieve er rekening mee te houden dat U pakket later kan aankomen.

Verzendkosten en levertermijnen

Bestemming Verzendmethode Verzendkosten Gratis verzending Indicatieve levertijd
België DHL / Bpost € 4,95 order > € 100 2-3 werkdagen
Nederland DHL € 6,95 order > € 175 2-3 werkdagen
Duitsland & Luxemburg DHL € 9,95 order > € 250 2-4 werkdagen
Frankrijk, Monaco, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Denemarken & Oostenrijk DHL € 14,95 order > € 250 2-4 werkdagen
Spanje, Zweden    DHL € 19,95 order > € 400 2-4 werkdagen
Rest of the world DHL contact us before ordering  - 6-10 days

Opvolging van de status

U ontvangt na verzending een track & trace nummer zodat U de zending kan opvolgen. Indien de bestelling niet afgeleverd kan worden kan U het afhalen in een afhaalpunt van DHL of Bpost. Door het grote aantal verzendingen dat we doen, vragen we de klant zelf zijn zending op te volgen. Indien U ziet dat het pakket is aangeboden en U geen bericht in uw brievenbus heeft gevonden gelieve dan onmiddellijk contact met ons op te nemen.